Over Sapmeester Bier

Sapmeester bier is in 2018 opgericht door Arend Lommert, hobbybrouwer uit Sappemeer. Na vele thuisbrouwsels besloot hij zijn bier commercieel op de markt te brengen, zodat iedereen kan genieten van écht Sapmeester bier! Begonnen werd met Rooie Rinus, een frisse Amber Ale, die zich kenmerkt door een frisse, stoere smaak, een amber/roodkleurig bier en een bescheiden schuimkraag.

Sapmeester Bier gelooft er in dat speciaalbier nooit veel geld hoeft te kosten. De kernwaarden van het bedrijf zijn Lokaal, Makkelijk, Smakelijk en Betaalbaar. De bieren zijn te koop via onze webshop, of bij de betere speciaalzaken in de omgeving van Sappemeer. Mocht u tips, opmerkingen of vragen hebben naar aanleiding van uw product, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Omdat Sapmeester Bier trouw wil blijven aan haar kernwaarden, brouwen wij onze bieren vooralsnog in de ketels van de Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest (www.dnhbb.nl). Doordat wij hier gebruik kunnen maken van de brouwketels, gistvaten en bottellijn kunnen wij de kwaliteit leveren die Sappemeer verdient!

Sapmeester bier. Niks meer, niks minder.

 

Contactgegevens:

Sapmeester Bier
Wilhelminastraat 30
9611JW Sappemeer
06-18846947
info@sapmeesterbier.nl
KVK-nummer: 72889861
BTW-nummer: 76899780B02